fietsvakantie brabant

Fietsen in de Kempen

Voor de liefhebbers van de natuur en de Kempen is het een aanrader om te gaan fietsen door het Kempische landschap. Maak gebruik van het fietsroutenetwerk, een netwerk wat opgebouwd is uit genummerde knooppunten. Stippel je route vooraf uit aan de hand van een kaart of kies voor een themafietsroute. Bij een themafietsroute worden de voordelen van het fietsroutenetwerk gecombineerd met een uitgebreide beschrijving van de omgeving en bezienswaardigheden. Ga je liever op stap met de mountainbike? Dan kun je gebruik maken van de speciale ATB routes.

Arrangementen

Speciaal voor u heeft Fietsen in de Kempen een tweetal arrangementen samengesteld. Vanuit Eersel, ook wel ‘de parel van de Kempen’ genoemd kunt de regio de Kempen ontdekken per fiets. Er zal u niets ontbreken in deze twee-daagse arrangementen!

Regio informatie

De Kempen, ten zuidwesten van Eindhoven, heeft uitgestrekte bossen en heidevelden, ideaal voor heerlijke fietstochten over de uitstekende fietspaden. Het heeft ook een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.

 


 
 


In samenwerking met:

  • Hotel de Bengel
  • VVV Eersel

Wandelen in Eersel
Markt 13
5521 AJ Eersel
Tel.: 0497-516202
E-mail: eersel@debengel.com


Wandelen in Eersel in een initiatief van Hotel de Bengel - Foto's door Lucie Graat